Obsah fóra Mobile Mania #1 Nejlepší místo pro nákup a prodej Portal
 
 
 FAQ  •  Registrácia  •  Prihlásenie
 
 
Registračné podmienky
Mobile Mania #1 - Registračné podmienky

Aj keď sa administrátori a moderátori tohto fóra pokúsia odstrániť alebo upraviť akýkoľvek všeobecne nežiadúci materiál tak rýchlo ako len to je možné, je nemožné prehliadnuť každý príspevok. Preto vezmite na vedomí, že všetky príspevky do tohto fóra vyjadrujú pohľady a názory autora príspevku a nie administrátorov, moderátorov a webmastera (mimo príspevky od týchto ľudí) a preto za ne nemôžu byť zodpovední.

Súhlasíte s tým, že nebudete posíelať žiadne hanlivé, neslušné, vulgárne, nenávistné, zastrašujúce, sexuálne orientované alebo iné materiály, ktoré môžu porušovať zákony. Posielanie takýchto materiálov vám môže privodiť okamžité a permanentné vyhostení z fóra (a váš ISP bude o vašej činnosti informovaný). IP adresa všetkých príspevkov je zaznamenávaná pre prípad potreby vynútenia týchto podmíenok. Súhlasíte, že webmaster, administrátor a moderátoři tohto fóra majú právo odstrániť, upraviť, presunout alebo ukončiť akékoľvek tému akonáhle zistí že odporuje týmto podmienam. Ako užívateľ súhlasíte, že akékoľvek informácie ktoré vložíte budú uložené v databáze. Pokiaľ nebudú tieto informácie prposkytnuté tretej strane bez vašeho zvolenia nemôžu byť webmaster, administrátor a moderátori činenými zodpovednými za akékoľvek hackerské pokusy ktoré môžu viesť k tomu, že dáta budú kompromitované.

Systém tohto fóra použivá cookies k ukladaniu informácií na vašom počítači. Tieto cookies neobsahujú žiadne informácie, ktoré ste vložili, slúžia len ku zvýšeniu vašho pohodlí pri prehliadania. E-mailová adresa je používaná len pre potvrdenie vašich registračných detailov a hesla (a pro poslanie nového hesla, pokiaľ ste zabudli aktuálne).

Kliknutím na Registráciu nížšie súhlasíte byť viazaný týmito podmienkami.




 


Časy uvádzané v GMT + 1 hodína

Počítadlo funguje od 2.9.2005



CBACK.DE CrackerTracker

116 blocked attacks
Stránka funguje na phpBB2 Plus založené na phpBB © 2001/5 phpBB Group :: FI Theme :: Mod a credits